Menu Sluiten

Stuur de Partij van de Arbeid Linksom!

 

Stuur de Partij van de Arbeid Linksom!
Sociaal en rechtvaardig. Solidair en duurzaam. Voor u en door u.

Gerard: “Onze Partij van de Arbeid moet weer herkenbaar worden. We gaan ons weer richten op onze sociaaldemocratische idealen. Zowel in woord als daad. Een linkse politiek, maar vooral door meer te doen met ombudswerk, de vakbonden, sociale actie en tegenspraak. We gaan voor een links stembusakkoord. Zo herstellen we samen het vertrouwen in onze Partij van de Arbeid”.

Wat houdt dat in? Gerard: “We investeren in honderdduizenden nieuwe banen. Goed en betaalbaar onderwijs realiseren we voor iedereen. Inkomens gaan we eerlijker verdelen. We bouwen veel meer betaalbare woningen voor de lagere en middeninkomens Ouderen en chronisch zieken kunnen rekenen op een betaalbare en goede zorg”.

Gerard Bosman: Voor een nieuw vertrouwen in onze Partij van de Arbeid.

Skip to content